Barion Pixel
Potencianövelők és egyéb prémium étrend-kiegészítők férfiaknak
Search

JOGI ZÁRADÉK

A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Perfect Play Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is. Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként napi 200.000 Ft + ÁFA, azaz napi kettő százezer magyar Forint + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.  Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. – (C) 2012. (Perfect Play Kft. oldaltulajdonos)

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a Perfect Play Kft. Postacím: 2100, Gödöllő, Domboldal utca 4. Az ügyfélszolgálat ezen a címen érhető el: info KUKAC perfectplay.hu

A www.perfectplay.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, a hírlevél sorozatok,  (publikálásra való időpont nélkül), a letölthető tanulmányok és videók szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a Perfect Play Kft. jogtulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást is. A weboldal tartalma csak abban az esetben használható fel, ha ahhoz a szerző (Biró Attila) írásbeli hozzájárulását adta. Ilyen esetekben a szerző neve (Biró Attila) és a forrás (www.perfectplay.hu) kötelezően megjelenítendő.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 200.000 Ft + ÁFA másolt oldalanként. A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Perfect Play Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért a Perfect Play Kft. nem vállal felelősséget az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Perfect Play Kft. fenntartja a jogot, hogy a perfectplay.hu web-aloldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket bármilyen módon korlátozza vagy megszüntesse. A Perfect Play Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott vagy grafikus anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Perfect Play Kft. kifejezetten kizárja.

A Perfect Play Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy nyilvánosságra hozott tartalmakért, a Perfect Play Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Perfect Play Kft. weboldalán található adatok, leírások, esetleges árlisták nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, a Perfect Play Kft. hivatalos ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után ad.

A weboldalon, hírlevekben, elektronikus tudásanyagokban szereplő tanácsokért, technikákért, útmutatások gyakorlati alkalmazásáért a Perfect Play Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben komoly egészségügyi problémája van, mindenképp kérje ki szakorvos tanácsát.

Budapest, 2012. szeptember 20.

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.