Barion Pixel
Potencianövelők és egyéb prémium étrend-kiegészítők férfiaknak
Search

Ejakuláció: hosszabb szeretkezések és nagyobb magömlés?

Long Love korai magömlés ellen

Long Love korai magömlés elleni termékünk

Sok férfinál borzasztó nagy frusztrációt okoz a korai magömlés. Másoknál a sperma mennyiségével és minőségével van gond. Ez utóbbi ráadásul még a gyermekvállalási esélyeket is ronthatja.

Az itt található, ejakuláció témakörében hasznos termékeink a szeretkezés idejének meghosszabbítása, a magömlés elnyújtása, illetve a sperma mennyiség és minőség növelése érdekében kerültek megalkotásra.

A Long Love, korai magömlés ellen termékünk 2015 óta bizonyít a férfiak számára.

Long Love korai magömlés elleni termékünk
Big Gun spermanövelő

Big Gun termékenység fokozó és spermanövelő

Big Gun spermanövelő

A Perfect Play Kft. élenjáró termékenység fokozó készítménye a Big Gun sperma növelő. Ez a termék 100%-ban magyar gyártású, és 9 féle elsőrangú spermaszám fokozó és tesztoszteron szint támogatására javasolt gyógynövényt és vitamint tartalmaz. Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk biztosított 60 napos elállási jog, kiemelkedően erős az étrend-kiegészítők szegmensében.

Idézőjel

Számomra különösen fontos volt, hogy a magömlésem nagyobb legyen. Sajnos genetikailag kevés a spermám. Lehetőségem volt a Big Gun terméket kipróbálni még a piacrakerülés előtt. Kb. 1,5 hónap folyamatos szedés után azt vettem észre, hogy erőteljesem az ejukalációm és nagyobb lett a sperma szintem is.

Zoltán (33)

Big Gun: több spermium, nagyobb ejakuláció, könnyebb gyermeknemzés​?

A Big Gun segítségével hosszabban tartó ejakuláció, és nagyobb sperma mennyiség érhető el: erről számoltak be korábbi vevőink.
A Big Gun egy folyamatos szedésű készítmény. Naponta 1 kapszulát vegyél be bő folyadékkal, lehetőleg éhgyomorra. A kapszula normál méretű, lenyelése igen könnyű. 1 doboz Big Gun 30 db. kapszulát tartalmaz, ami 1 teljes hónapra elegendő mennyiség. A pozitív eredmények nagyjából 1-2 hónap folyamatos szedés mellett jelentkeznek.

Long Love korai ejakulálás ellen.
Tarts ki tovább az ágyban!

 A Long Love készítményben található összetevők segítik a stressz leküzdését, fokozzák az állóképességet és támogatják a férfi húgyúti rendszer egészségét.
A Long Love egy alkalmi korai magömlés elleni készítmény. Szeretkezés előtt 1-2 órával javasolt 1 vagy 2 kapszulát lenyelni bő folyadékkal, lehetőleg éhgyomorra. A napi 2 kapszula ajánlott mennyiséget nem javasolt túllépni.

MEGBÍZHATSZ BENNÜNK

bevizsgalt-legalis-termekek

Laborban tesztelt, biztonságos termékek

nav_icon

Stabil, tartozás mentes magyar cég vagyunk

segitseg_icon

Többezer férfinak segítettünk már

ora_icon

Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk

gari_icon

Kiemelkedően erős vásárlói védelem

Csomag ikon

Tipp a diszkrét rendeléséhez és csomagátvételhez:

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Esetleg próbáld ki az újabb szállítási módokat, és rendelj MOL kútra (0-24 órában átveheted a csomagodat). Vagy rendelj Posta csomagautomatába, itt még a borravalóval sem kell vesződnöd. Legújabb átvételi lehetőség a több száz Coop üzlet Magyarország egész területén: akár a bevásárlással egyidőben, kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat a Coop üzletekben.

Az élelmiszeriparban egyedülálló, 60 napos elállási lehetőséget biztosítunk termékeinkre

Nulla Vevői Kockázat

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal visszafizetjük a
rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt.

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.