Barion Pixel
Potencianövelők és egyéb prémium étrend-kiegészítők férfiaknak
Search

Rólunk írták

Life.hu

Life.hu

Egy ikerpár által alapított vállalkozásként indult el a Perfect Play Kft. 2012-ben. A cég saját márkás étrend-kiegészítőket forgalmaz. Biró Attila és Biró László ügyvezetők számára óriási sikert jelent a 2021-es évben elnyert Érték és Minőség Nagydíj.

Origo

Origo.hu

Szorongás, merevedési zavarok, terméketlenség, libidó csökkenés. A modern kor betegségei napjainkra a fiatalabb férfiakat is elérték. A Perfect Play Kft. szakértő csapata konkrét és kézzelfogható megoldásokat javasol ezen problémákra.

Blikk

Blikk.hu

Rengeteg ember álma egy kiemelkedően profitábilis vállalkozást birtokolni, amely eredményesen fenntartható hosszú távon. A Perfect Play Kft. átlagosan 100 millió forint feletti nyereséget termel hosszú évek óta. A cég alapító testvérpárosa Biró Attila és Biró László segít megvilágítani az ügyfelek megszerzésének és megtartásának legfontosabb elemeit, valamint a piaci siker titkát.

Marie Claire

Marieclaire.hu

A való életben a legtöbb férfi teljesen magára marad a szexuális problémáival. Ennek legfőbb oka a szégyenérzet. Tény és való: igencsak nehéz megnyílni a szakember (pl.: háziorvos, urológus, szexológus) előtt. Akár hosszú hónapok vagy évek is eltelnek, amíg a megoldás helyes útjára lépnek a férfiak. Ezt ismerte fel a Perfect Play Kft. alapító testvérpárosa, Biró Attila és Biró László. Ráadásul a maguk eszközeivel igen hathatós segítséget kínálnak férfi társaiknak.

Alfahír

Alfahir.hu

Mit kell tudni a cég férfiaknak szóló termékeiről, legfőképpen a Nagydíj nyertes Alpha Man immunerő növelő készítményről? Hogyan tud egy semmiből induló cég 10 éven keresztül át sikeres és nyereséges maradni?

Harmonet

Harmonet.hu

 A 2021-ben Érték és Minőség nagydíjat is nyert Perfect Play Kft. a saját módján próbál segíteni a COVID járvány idején. 2022 februárjában 3000 tasak C vitamint ajánlott fel a budapesti idősotthonoknak, 6 millió forint értékben.

Érték és minőség nagydíj Perfect Play

Az Alpha Man
potenciafokozó az első,
amely Állami Díjat nyert

A 2021-es évben elnyertük az Érték és Minőség Nagydíjat, cégünk Alpha Man potenciafokozó és immunerő növelő termékével.
A megtisztelő díjat a Parlamentben vettük át az Országgyűlés alelnökétől. Nézd meg díj átadását, és cégünk ügyvezető igazgatójával készült rövid interjút itt:

Ismerj meg minket

Biró László és Biró Attila

A Perfect Play Kft. 2012-ben kezdte meg működését. A cég alapítói egy testvérpár: Biró Attila és Biró László. Azzal az elhatározással alapították a céget, hogy hatékonyan, gyorsan, kedvesen és emberközeli módon próbáljanak segíteni a férfiak szexualitáshoz kapcsolódó problémáin a saját megoldásaikkal.

Biró László és Biró Attila

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.