Barion Pixel
Potencianövelők és egyéb prémium étrend-kiegészítők férfiaknak
Search

Immunerősítő és természetes potencia készítmények férfiaknak

Alpha Man: Érték és Minőség Nagydíj nyertes férfierő növelő készítmény

A szervezet vitaminokkal történő támogatása kiemelten fontos stressz, túlhajszoltság, fáradtság, kevés mozgás, túlsúly és dohányzás esetén. A legtöbben csak a C- illetve D vitamin szedését tartják fontosnak. Ezek valóban nélkülözhetetlen vitaminok, azonban a férfiaknak ezeken túl sok más gyógynövény, vitamin és mikrotápanyag is igen hatékonyan hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez.

A Perfect Play Kft. legfontosabb férfierő növelő, energizáló és immunerősítő készítménye az Érték és Minőség Nagydíj nyertes Alpha Man étrend-kiegészítő. Az Alpha Man 10 féle kitűnő összetevője kifejezetten férfiaknak készült. Kitűnő megoldás férfiaknak a fáradtság leküzdésére, az energiaszint növelésére, a tesztoszteron szint fokozására, valamint a keringési rendszer hatékony támogatására.

Alpha Man: Érték és Minőség Nagydíj nyertes férfierő növelő készítmény
Idézőjel

Röviden: az Alpha Man kitűnő termék! Napi 2-t szedek belőle. 74 éves cukorbeteg és magas vérnyomásos vagyok egyszerre. Nagyon örülök, hogy én is használhatok egy hatékony immunerősítőt és folyamatos szedésű potencianövelőt, mellékhatások nélkül!

Péter

Alpha Man prémium férfierő növelő készítmény

Az Alpha Man összetevői révén elsőrangú megoldás a tesztoszteron szint növelésére, energizálásra és a szervezet sejtjeinek védelmére.
Az Alpha Man-ban található NAD+ hatóanyag igazolt kutatások szerint növeli az élettartamot, és csökkenti az öregedés hatásait. A magas D vitamin, B6 vitamin, csüdfű gyökér, ginseng, cink és szelén tartalmával lényegesen hozzájárul a keringési rendszer és a teljes immunrendszer karbantartásához. Az L-Karnitin és a Q10 jótékony hatással van a szívbetegségek megelőzésére és a szív teljesítményének javítására.

Minden reggel fogyassz 2 darab kapszulát bő folyadékkal a legjobb hatásért. Teljesen biztonságos készítmény, semmilyen kellemetlenséget nem okoz. Cukorbetegek, szívbetegek és vérnyomás problémások is szedhetik.

Gentlemen’s Energy tea: immunerősítésre
és potencia fokozására ajánljuk

A Gentlemen’s Energy Tea egy egyedülálló, finom és egészséges zöldtea keverék, amely összetevői révén hozzájárulhat a szervezet aktív támogatásához.
 Kifejezetten a férfierő javítására és immunrendszer támogatására ajánljuk. Finom, kellemes ízű és illatú, serkentő és egészség megőrző hatású prémium teakészítmény. Kapható citromos és erdei gyümölcsös ízekben is.

Próbáld ki Teánkat citromos ízben:

Próbáld ki Teánkat erdei gyümölcs ízben:

ImmunPajzs C-vitamin por citromos ízzel:

100%-os tisztaságú C-vitamin por a mindennapi C-vitamin bevitelért.
A C vitamint nem képes előállítani az emberi szervezet, ezért folyamatosan szükség van a pótlására. Különösen fontos az Immunpajzs C-vitamin por szedése stressz, cukorbetegség, magas vérnyomás, gyakori megfázás, elhúzódó betegségek, dohányzás és lassú sebgyógyulás esetén.
Az ImmunPajzs C-vitamin por tasakban található egy kis adagoló mérőkanál. Ebbe 2,000 mg Immunpajzs C-vitamin por fér el. Fél adagoló kanálnyi mennyiséget, azaz 1,000 mg-ot (1 grammot) keverj el egy pohár vízben, gyümölcslében, vagy hideg teában. (Fontos, hogy ne legyen meleg az ital, mert a C-vitamin magas hőmérsékleten lebomlik). A por rendkívül gyorsan feloldódik a folyadékban. Ezt követően azonnal fogyasztható.

Immunerősítő készítmények az egészséged védelméért

Nézzük meg az immunerősítő termékeink legfőbb előnyeit:

Immunerősítő termékek a Perfect Play Kft-től

Támogatják az immunrendszert: Az immunerősítő termékeink receptjeit
Magyarország vezető étrend-kiegészítő szakértője állította össze

Szervezet sejtjeinek védelme: Az Alpha Man 200 mikrogramm szelén tartalmával támogatja az oxiadatív stressz csökkentését a szervezetben, ezáltal megvédve a káros gyulladásos folyamatoktól

Rendkívül hatásos C vitamin: Az ImmunPajzs C vitamin 100%-os tisztaságú készítmény (gyártói igazolással)

Ízletes és finom immunerősítő teák: a citromos és az aromás erdei gyümölcsös immunerősítő összetevői révén hatékonyan hozzájárulnak a szervezeted védelméhez

Nincs mellékhatásuk: A termékek nem tartalmaznak mesterséges anyagokat. Cukorbetegek, vérnyomás betegek is gond nélkül szedhetik
Válaszd akármelyik immunerősítő termékünket. Egészen nyugodt lehetsz a minőség, a hatásosság és a biztonság tekintetében egyaránt.

Immunerősítő termékek a Perfect Play Kft-től

MEGBÍZHATSZ BENNÜNK

bevizsgalt-legalis-termekek

Laborban tesztelt, biztonságos termékek

nav_icon

Stabil, tartozás mentes magyar cég vagyunk

segitseg_icon

Többezer férfinak segítettünk már

ora_icon

Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk

gari_icon

Kiemelkedően erős vásárlói védelem

Csomag ikon

Tipp a diszkrét rendeléséhez és csomagátvételhez:

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Esetleg próbáld ki az újabb szállítási módokat, és rendelj MOL kútra (0-24 órában átveheted a csomagodat). Vagy rendelj Posta csomagautomatába, itt még a borravalóval sem kell vesződnöd. Legújabb átvételi lehetőség a több száz Coop üzlet Magyarország egész területén: akár a bevásárlással egyidőben, kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat a Coop üzletekben.

Az élelmiszeriparban egyedülálló, 60 napos elállási lehetőséget biztosítunk termékeinkre

Nulla Vevői Kockázat

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal visszafizetjük a
rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt.

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.